Ο Μέντορας, υγιής κοινωνικός οργανισμός δεν θα μπορούσε να μην δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου

Έτσι, στα 5 χρόνια λειτουργίας του ο Μέντορας:

  • Είναι επίσημος χορηγός της πλατφόρμας www.yougoculture.com του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που με χρήση σύγχρονων μέσων προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία ξενάγησης στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.
  • Είναι σταθερά διάδοχος γονέας παιδιού των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης με διαρκή παρουσία κοινωνικής ευαισθησίας με δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο φροντιστήριο και υποστηρίζονται από τους γονείς και τους μαθητές μας. Δράσεις μας στηρίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Έχουμε υποστηρίξει με 1.100 γεύματα το φιλοζωικό σωματείο Νίκαιας Κερατσινίου. Δράση που υποστήριξε η Purina Friskies και ήταν αποτέλεσμα επιβράβευσης εθελόντριας μαθήτριάς μας.
  • Κάθε χρόνο υποστηρίζουμε τα πολιτιστικά έτη διαμοιράζοντας έντυπο υλικό πληροφόρησης των μαθητών των σχολείων του Κορυδαλλού, της Νίκαιας, της Αγίας Βαρβάρας & του Πειραιά. Για το πολιτιστικό έτος Μελίνας Μερκούρη οφείλουμε να υπογραμμίσουμε τη συμβολή του ιδρύματος Μελίνας Μερκούρη στην προσπάθειά μας.

Ο χρόνος είναι μπροστά μας για περισσότερες δράσεις 

…Για έναν κόσμο καλύτερο για όλους!

 
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο